edifici

L’Ajuntament vol informar a la ciutadania de l’estat de les gestions que està duent a terme en relació a l’edifici ubicat al carrer Cor el Raïm, 54, el qual està en unes condicions d’abandó molt importants.

Molts de vosaltres coneixeu l’etat d’aquest edifici, que té un accés obert al carrer i grans forats a la façana, pels que persones alienes a la finca –menors en la gran majoria- entren i surten, suposant un perill per a elles.

L’Ajuntament ha presentat diversos requeriments a l’empresa propietària d’aquesta finca. Concretament al mes de juliol de 2014 i al mes de setembre de 2015, sense obtenir cap resposta en cap de les dues ocasions. Aquest mes de maig de 2018, a banda de demanar als propietaris que procedeixin a condicionar la finca, se’ls ha comunicat l’inici d’un expedient sancionador d’acord amb l’informe emès pel tècnic municipal assessor.

Amb tot, us volem dir que l’Ajuntament està vetllant per solucionar el problema que suposa tenir al poble un edifici que no acompleix cap de les mesures establertes.

 

A LA PISCINA TAMBÉ LLEGIM!

Durant l’estiu trobareu a la piscina municipal una selecció de revistes i contes per ser consultats mentre estigueu dins del recinte.

No són documents per prendre a casa.

Aquesta és una iniciativa de la Biblioteca Municipal de Llorenç.

 

HORARI DE LA BIBLIOTECA - PIJ AL JULIOL

Al mes de juliol la Biblioteca Municipal Mestra Maria Rafecas i el Punt d’Informació Juvenil obriran de dilluns a divendres, de 10 a 13:30 h. i dimarts i dijous de 17 a 20 h.

Al mes d’agost estaran tancats.

 

CAMPANYA INFORMATIVA SOBRE EL RECICLATGE DE VIDRE

Els dies 9 i 10 de juliol, trobareu a la rambla Marinada un punt informatiu on els educadors ambientals donaran consells en especial sobre la recollida selectiva del vidre, però també d’altres qüestions relacionades amb el reciclatge domèstic.

 

HORARI DE LA DEIXALLERIA MÒBIL A L’ESTIU

La Deixalleria mòbil als mesos d’estiu obrirà NOMÉS ALS MATINS: dijous i divendres d’11 a 13 h. i dissabtes de 10 a 13 h.

- JULIOL: dijous 12, divendres 13 i dissabte 14

- AGOST: dijous, 16, divendres 17 i dissabte, 18

 

RECOLLIDA DE TRASTOS I ANDRÒMINES AL JULIOL: DIJOUS, 26

Cal que notifiqueu prèviament a les oficines municipals (977677106) quin tipus de material llençareu i el lloc on el deixareu. L’heu de treure al carrer els dimecres 25 a la nit.

No es recollirà material que no hagi estat degudament informat a les oficines municipals.

Us fem arribar aquesta informació arrel de les nombroses molèsties que ocasionen les deixalles que el servei no té previst recollir, les quals resten escampades pel poble durant dies.

Si es produeix algun accident amb algun dels elements deixats indegudament serà responsabilitat de qui els hagi llençat sense avisar.

                                          

COMENCEN ELS ASSAJOS DE CASTELLS PER LA FESTA MAJOR!!

Els aficionats de Llorenç es comencen a preparar per tornar a oferir una gran diada el dia 9 d’agost de 2018.

Els assajos es faran als jardinets els dilluns a partir del 9 de juliol.

La canalla a les 21:30 h. i l’assaig general a les 22 h.

 

CANT DELS GOIGS PER LA FESTA MAJOR

Un any més es durà a terme a Llorenç la cantada dels GOIGS DE SANT LLORENÇ, que es celebra a l’església de Sant Llorenç durant la vigília de la Festa Major, el dia 9 d’agost, després de les Completes.

Ben properament trobareu cartells informatius a les botigues sobre el calendari i els horaris dels assajos que es convocaran i als quals tothom hi està convidat.

Sempre tindran lloc a les 10 de la nit a l’església.

Animeu-vos a formar part d’aquest cor de cantaires que col·laboren per mantenir viva una tradició del poble.

 

ES BUSQUEN VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES!

L’Ajuntament de Llorenç compta amb un projecte de voluntariat vinculat al Centre Gerontològic de Llorenç, amb el qual les persones interessades poden dedicar unes hores d’atenció als/les residents (acompanyament, passejades, xerrades, contes, petits tallers, sessions de massatge,...).

Qui vulgui formar part dels voluntaris i voluntàries del projecte, truqueu al 977677106 ext. 1 i demaneu-ho!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE

La recaptació íntegra que es farà a la piscina municipal el diumenge 8 de juliol de 2018, anirà destinada a l’Esclerosi Múltiple Associació de Tarragona (EMAT), que compta amb el suport de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Els usuaris que teniu abonament de temporada i que vulgueu col·laborar amb la CAMPANYA ho podreu fer mitjançant un donatiu, que podreu dipositar a unes guardioles que estaran a l’abast del públic. A més, tothom tindrà l’opció d’adquirir material de suport relatiu a la campanya, com samarretes, tovalloles, mocadors…

Aquest any el projecte compleix el seu 25è Aniversari!

Organitzen:Esclerosi Múltiple Associació de Tarragona i Ajuntament de Llorenç del Penedès