TALLER D’INTRODUCCIÓ AL MINDFULNESS: entrenar la ment, reduir l’estrès, trobar l’equilibri

 

Alguna vegada has arribat al teu destí i no recordes gairebé res del viatge? Has iniciat una conversa i, enmig, has oblidat de què estaves parlant? Has començat a menjar i has acabat sense adonar-te’n?...

 

Aquesta presentació del Mindfulness explica què és aquesta tècnica i com ens pot ajudar a entrenar la nostra capacitat d’observar el nostre interior i alhora dedicar atenció al que està passant a cada moment, millorant la possibilitat d’afrontar els moments més exigents de la vida amb serenor i eficàcia.

 

El dia 3 de juliol, de 19 a 21 h. es durà a terme a la Casa de cultura una sessió gratuïta sobre el Mindfulness , que es repetirà el dia 5 de juliol, d’11 a 13 h. L’objectiu és organitzar un taller de llarga durada a partir d’octubre de 2018, que es farà a un lloc proper de Llorenç.

 

Les places a les sessions introductòries estan limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció. Si no hi ha un mínim de persones interessades l’activitat s’anul·larà.

 

A càrrec d’Amanda Dawn Blackley, instructora

 

TAI-TXÍ  

 

 L’Ajuntament ofereix unes classes de Tai-txí a la piscina municipal que es duran a terme als mesos de juliol i agost. Els dies previstos són dilluns i dimecres. Es pot assistir un dia a la setmana (10 € / mes) o dos dies a la setmana (20 € / mes) i en horari de matí (de 9 a 10 h.) o tarda (de 20 a 21 h.).

 

Cas que hi hagi suficients interessats/des, s’organitzaran, doncs, quatre sessions setmanals, però en el cas que no hi hagi prou demanda, aleshores es planteja un horari reduït: dilluns de 20 a 21 h. i dimecres de 9 a 10 h. Amb aquesta proposta, les persones interessades podrien venir un dia (regular durant tota la temporada) o dos (un de matí i un de tarda). Encara hi sou a temps!

 

JORNADA “ELS DRONS I ELS SEUS USOS”

 

 El dissabte, 30 de juny, a partir de les 4 de la tarda, l’Ajuntament de Llorenç ha organitzat aquesta sessió, que anirà a càrrec de “XDRON”, Associació catalana de drons i afins.

 

La jornada tindrà una part teòrica, sobre legislació, tipologia i bon ús dels drons i una part pràctica, durant la qual es farà una demostració de vol de diferents tipus de drons i una mini carrera.  Es farà a la zona esportiva.

 

Inscripcions per a les tres activitats a la Biblioteca: 977677106 ext. 1

 

CLUB DE LECTURA AJORNAT

 

La sessió del Club de lectura, prevista per al dia 18 de juny, es farà el dilluns, 25 a les 20 h. a la Biblioteca Municipal Mestra Maria Rafecas.

 

Es comentarà el llibre “Diuen… escrits propers”, de Nati Soler i Josep Vallès. La Nati ens acompanyarà durant la sessió, que serà de participació oberta a qui ho desitgi.

 

XERRADA: MAREA PENSIONISTA

 

El dijous, 19 de juliol, a les 19 h. la plataforma Marea Pensionista de les comarques de Tarragona, oferirà una xerrada a la Casa de cultura municipal durant la qual exposarà la seva defensa del sistema públic de pensions.

 

Amb aquesta exposició l’organització vol donar a conèixer a la ciutadania les reivindicacions per les quals estan treballant i obriran la plataforma a la participació ciutadana al municipi de Llorenç, cas que sorgeixin persones interessades.