creusantjordi

El consistori de Llorenç del Penedès es congratula molt especialment pel lliurament de la Creu de Sant Jordi 2018, adreçat a les nostres dues societats centenàries “El Centre” i “La Cumprativa” per la seva rellevant trajectòria històrica, social i cultural, la qual ha estat crucial per al nostre municipi.

Permeteu-nos dedicar aquest guardó principalment a totes aquelles persones que van tenir el coratge de fundar la Societat Cultura “El Centre” i la Societat Cultural “La Cumprativa”. La seva empenta va ser tan important que va donar peu a la mobilització ciutadana any rere any, grups de persones que han anat mantenint viva la seva flama, malgrat els entrebancs que han anat trobant al llarg del camí.

Volem acabar amb una emotiva felicitació als i les components actuals de les nostres entitats. Ells i elles han recollit el fruit de tants anys de lluita i també de bons moments viscuts –l’actual n’és un perfecte exemple.

Enhorabona a tots i a totes els qui heu fet possible, d’una o altra manera, el goig comú que avui en dia viu el poble Llorenç del Penedès. És un honor per a tothom comptar amb unes entitats tan potents i vives.

Rebeu una cordial salutació.