supernit18

VINE A LA SÚPER NIT I JUGA PER ALLIBERAR LA MATOLL I LA NENÚFAR!

Entre les 20.00 i les 21.00, els súpers estan convocats a les biblioteques del tot el territori per participar en diferents activitats i ajudar, així, la Nenúfar i la Matoll, les elfes de la família del Super3, a sortir de la Superbiblioteca on s’han quedat tancades. Aquesta  iniciativa per al foment de la lectura entre el públic infantil s’emmarca en la col·laboració entre el Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya han organitzat, per al 25 maig, la “Supernit a les biblioteques públiques”,  per tal de promoure la lectura entre el públic infantil. La Supernit té  per objectiu fer arribar als més petits la importància de la lectura i,  per fer-ho, el Super3 ha ideat una aventura multitudinària, simultània i  transmèdia per tot el territori en què els nens i nenes participants ajudaran la Nenúfar i la Matoll perquè puguin sortir de la biblioteca de  la casa de la família del Super3 on han quedat tancades pel malvat Sr. Pla.

Més de 150 poblacions i 270 biblioteques municipals oferiran  conjuntament aquesta activitat gratuïta (per a la qual es recomana inscripció prèvia) gràcies a la col·laboració de la de la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, el Consorci de Biblioteques de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La Supernit  és el colofó d’una de les històries creades pel Super3 i que des de finals  d’abril s’ha començat a difondre al canal Super3, al web super3.cat i a  l’aplicació de vídeo per a mòbils i tauletes del Super3, i que, fins i tot, tindrà al web un videojoc creat expressament per a l’ocasió.

El  final de l’aventura protagonitzada per la Nenúfar i la Matoll arribarà el proper 25 maig, quan els lectors infantils podran participar-hi des de la seva biblioteca pública més propera per ajudar les seves heroïnes a  escapar de la biblioteca de la casa del Super3 on estan tancades.

TV3  i el Departament de Cultura conjuguen, d’aquesta forma, el Super3 i les  biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, per treballar  conjuntament el foment de la lectura entre el públic més jove. Aquesta activitat s’emmarca entre els objectius recollits al Pla de Lectura 2020.