AJUTS PER AL MENJADOR ESCOLAR

Al mes de maig s’obre el període per sol·licitar els ajuts per al menjador escolar dels alumnes d’educació infantil i primària (des de P3 fins a 6è) per al curs 2018-2019.

Trobareu tota la informació a la pàgina web del Consell Comarcal del Baix Penedès: www.ccbp.cat  

Presentació de sol·licituds

-       Al centre escolar (del 2 a l’11 de maig)

-       Al Consell Comarcal -plaça del Centre, 5, de 9 a 14 h. (del 2 al 25 de maig)

-       A la Seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Penedès

Els alumnes que es matriculin a P-3 aquest curs tindran de termini fins al 30 de setembre per presentar la sol·licitud

 

PREINSCRIPCIÓ A LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL “NIERÓ”

Les famílies amb infants nascuts en els anys 2016, 2017 i 2018 que esteu interessades a portar els vostres fills/es a la Llar d’Infants Municipal “Nieró” el curs 2018-2019, heu de presentar la documentació i l’imprès de preinscripció a les oficines municipals –Rambla Marinada, 27- en l’horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i els dimarts a la tarda, de 16 a 19 h.

El termini de preinscripció és del 30 d’abril a l’11 de maig de 2018.

Per a més informació: Veniu a les oficines municipals o truqueu al 977677106

 

ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL AL JULIOL

Del 2 al 15 de maig de 2018 es faran les inscripcions per als nens, nenes i joves que vulguin assistir a les activitats organitzades:

CASAL D’ESTIU, CASAL DE MEDI AMBIENT, CASAL D’ESPORTS

Per informar-vos-en

-Els/les alumnes de Les Cometes rebran la informació i la inscripció a l’escola.

-A la pàgina web www.llorenc.cat hi trobareu els documents necessaris.

-Presencialment a la Casa de cultura, de dilluns a dijous, de 5 a 8 de la tarda

 

SERVEI DE PISCINA 2018

L’Ajuntament de Llorenç necessita contractar personal per dur a terme la gestió del servei de piscina municipal per aquesta temporada 2018.

Els serveis bàsics que caldrà cobrir consisteixen en:

  • Servei de bar
  • Control d’entrades
  • Neteja dels servei, vestidors i entorn

Podeu demanar més informació i portar el vostre Currículum vitae a les oficines de l’Ajuntament, del 14 al 28 de maig de 2018, en horari de 9 a 14 h.

 

SERVEI DE RECOLLIDA DE RESIDUS VOLUMINOSOS

L’Ajuntament de Llorenç torna a enviar informació a la ciutadania per tal de demanar una correcta utilització del servei de recollida d’andròmines i trastos voluminosos en especial i de tota la resta en particular.

COM FUNCIONA                                                                                     

El servei es du a terme una vegada al mes, generalment el darrer dijous de cada mes (les circulars informatives el van anunciant, perquè pot variar quan coincideix amb festius).

És un servei porta a porta. La recollida es fa durant el dia.

Per utilitzar-lo heu de trucar a l’Ajuntament -977677106- uns dies abans indicant, quin tipus de residu deixareu i, al vespre anterior, l’haureu de treure fora del vostre domicili.

L’Ajuntament tramet a l’empresa encarregada de la recollida, la relació de material que heu informat. Aquesta empresa organitza les seves rutes d’acord amb aquest llistat. Per aquest motiu, cal respectar la informació que s’ha donat a l’Ajuntament i no llençar més material del compte o aprofitar que una altra família ha tret andròmines per afegir les que tenim a casa. Tot està previst i organitzat!

El material recollit és transportat a una planta de desballestament, on és tractat adientment segons la seva tipologia, de conformitat amb la Llei de Residus. D’aquesta manera, molt del material es pot re aprofitar.

QUÈ HI PODEU LLENÇAR                                                                   

Els residus voluminosos són aquells que, tot i ser d’origen domèstic, tenen una grandària especial. Parlem de mobles, electrodomèstics grans, matalassos, etc. El servei no contempla la recollida de material de petites dimensions (tauletes de nit, tamborets, cadires, petits electrodomèstics o qualsevol altre tipus de material).

A la DEIXALLERIA MÒBIL que també ve a Llorenç un cop al mes durant tres dies (veieu les circulars mensuals) hi podeu portar tot tipus de material de petites dimensions.

Properament trobareu a la deixalleria mòbil els educadors mediambientals, que us informaran sobre el reciclatge de voluminosos.

SI US PLAU...

UTILITZEU CORRECTAMENT tots els serveis de recollida de residus que teniu al vostre abast. En cap cas deixeu materials al costat ni barregeu els residus dels diferents contenidors. N’hi ha un per a cada cosa!

Moltes gràcies per la vostra atenció.

 

DEIXALLERIA MÒBIL AL MES DE MAIG

La trobareu instal·lada al final de la rambla Marinada en els dies i horaris següents:

· Dijous, 17: d’11 a 14 h.

· Divendres, 18: d’11 a 14 h

· Dissabte, 19: fins a les 13 h.

Dijous i divendres hi haurà els educadors medi ambientals per assessorar-vos, ja que la deixalleria tindrà uns canvis de funcionament.

LA RECOLLIDA DE TRASTOS es farà el dijous, 31 de maig de 2018

Cal que truqueu prèviament a l’ajuntament per facilitar la vostra adreça i informar del material que llençareu. (977677106).

El dimecres 30 a la nit, traieu-lo fora.