Instagram Sant Joan 2023

 

Amb l'arribada del solstici d'estiu Llorenç celebra la seva Festa Major petita. Aquest any, els actes de la regidoria de Cultura i Festes, es centren en la celebració local del Festival EVA (En Veu Alta), que dona a conèixer la història, la mitologia i la rondallística del nostre territori. Us deixem les activitats previstes enguany a les diferents entitats i desitgem que passeu molt bona Festa Major petita!

 

DIJOUS, 22:

A les 18 h, a la Biblioteca Municipal mestra Maria Rafecas:

PRESENTACIÓ DE LA NOVEL•LA “La guardiana del Crom”, d’Ester Comín, a càrrec de la mateixa autora, que té vinculacions familiars amb Llorenç.

Druides i màgia, amor i amistat, en una història commovedora que us submergirà en el misteri oblidat de les pedres de Stonehenge.

 

DIVENDRES, 23:

A les 20:30 h, a la terrassa de La Cumprativa:

REVETLLA DE SANT JOAN, a càrrec de Dani & Ana (Bar-Restaurant La Cumprativa)

Celebreu la revetlla amb una carta gastronòmica actual amb els mateixos preus i, després... cançons de tots els estils amb un DJ

 

DISSABTE, 24 - SANT JOAN:

FESTIVAL EVA

A les 12:30 h, als jardins d'Oriol Martorell:

ESPECTACLE FAMILIAR “BOM: Bruixes, Ogres i Monstres”, a càrrec de Mon Mas Contes de bruixes, ogres i monstres. Tindreu por? Sabeu que la por està sempre amagada perquè és molt espantadissa? No ens hauríem d’espantar mai de tenir por, perquè de por en tenen fins i tot les persones més valentes! I un secre... qui canta, la por espanta!

A les 19:30 h, als jardins d'Oriol Martorell:

FESTIVAL EVA

ESPECTACLE TEATRAL ITINERANT “A tres bandes”, amb Carles Alcoy, Patricia McGill i Juanan Rodríguez.

Un espectacle a tres bandes vol dir: tres grups, tres artistes i tres espais on anar a escoltar i xerrar entre espectacle i espectacle mentre us creueu amb els altres grups, que han vist, abans o després que tu, el que ara aniràs a veure. Un reconeixement d’alguns dels raconets més bonics i interessants de Llorenç, on gaudir del patrimoni i escoltar-hi bones històries.

A les 19 h, a la sala del ball de La Cumprativa:

Cloenda del 30è aniversari del BALL DEL DIUMENGE amb l'orquestra Almas Gemelas.

Hi haurà la inauguració del mural commemoratiu i cava i coca de Sant Joan per a tothom.

 

DIUMENGE, 25:

A les 12 h, a la sala del vestíbul de La Cumprativa:

MOSTRA DE PUNTES DE COIXÍ Exposició de puntes de coixí que han elaborat El Grup de Puntaires de La Cumprativa durant el curs 2022-2023. Hi seran al llarg del migdia i tarda del diumenge.

A les 19 h, a la sala del teatre de La Cumprativa:

TEATRE “Una vella, coneguda olor” original de Josep Maria Benet i Jornet, a càrrec del Grup de Teatre Amateur de La Cumprativa amb direcció de Rosa Andreu.

Estiu del 1962. Una noia amb ànsies de trencar les cotilles de l’ordre social establert té un conflicte íntim però universal.

Venda d’entrades online a través de la web de La Cumprativa https://lacumprativa.fila12.cat/

Preus: Persones associades 14€ - Públic en general 18€

A les 19 h, a El Centre:

DANSA amb l’Escola de dansa “Estudi", de l'Arboç.

Mostra del treball de l'alumnat de tot el curs que, des de les primeres edats, es va introduint en el coneixement i el domini del cos, sempre a ritme de la música. Per a tots els públics.

 

El diumenge, 18 de juny, a les 20:30 h el Club Patí Llorenç celebrarà el Festival d'estiu 2023 a la Pista poliesportiva