cartell llegim 2022

La Biblioteca de Llorenç del Penedès celebra 30 anys. Durant la seva trajectòria la biblioteca ha promogut desenes d’activitats de tot tipus, fonamentalment de caire cultural, però també de caire social, en ser la nostra una biblioteca de proximitat, amb un camp d’incidència on tothom es coneix de poc o de molt, perquè Llorenç del Penedès és un municipi de petites dimensions.

 

L’any 2017, coincidint en el seu 25è aniversari de vida, la nostra biblioteca, es va veure beneficiada amb la inclusió al Servei de lectura pública de la Generalitat de Catalunya i amb un canvi d’ubicació, passes de gegant per al nostre centre que, fins el moment, havia subsistit amb l’esforç dels diversos consistoris per tirar-la endavant. D’ençà de la nova situació, la Biblioteca mestra Maria Rafecas –nom que ha rebut en homenatge a la que fou la mestra de les nenes durant dècades a Llorenç- encara un futur de treball molt més modern i amb uns suports difícils de descriure sense fer servir superlatius positius.

 

Per celebrar els seus primers 30 anys la Biblioteca de Llorenç us ofereix la programació il·lusionant que teniu al díptic adjunt a aquesta circular, amb l’esperança que les activitats previstes tinguin una bona resposta de participació.

 

Tots els actes es faran a la sala d’actes de la Casa de cultura municipal - C/ Mestre González, 6

Gaudiu-les!

 

 

portada 1 llegim 2022

 

 

portada 2 llegim 2022