DIVENDRES, 1:

 

Vespre, 21:30 h .- La Cumprativa (Sala del teatre):

CORAL HARMONIA - CONCERT D’ESTIU I PRIMER CONCERT DE CELEBRACIÓ DEL 25è ANIVERSARI

La Coral Harmonia va néixer a Llorenç del Penedès la primavera del 1997, per iniciativa d’un grup de persones amants de la música i del cant coral. Actualment, compta amb una quarantena de cantaires de diferents poblacions del Penedès. Oferiran un concert fresc i festiu amb un repertori variat de cançons sota la direcció i acompanyament pianístic de Carolina Ramos.

Organitza: Coral Harmonia - Entrada lliure

 

DISSABTE, 2:

 

Nit, 21:30 h. –El Centre:

LA TARIMA AtomicLeopards

Grup format el 2005 per Santi i David Lluch, a la vegada membres dels mítics Hellbilly club

L’estil del grup té influències de Rock’n’Roll, Rockabilly, Blues, Country, Swing, instrumentals o fins i tot Tango, tot això fusionat amb el seu estil personal i característic. Temes pensats i composats per tots dos germans.

Entre molts altres, han col·laborat i/o format grups amb músics de la talla de SigueSigueSputnik, ThePolecats, TheQuakes, Los Rebeldes, Matchbox, JungleTigers, Johnny Red, etc...

 

DIUMENGE, 3:

 

Migdia, 12 h.-La Cumprativa (sala del teatre)

TEATRE INFANTIL. “De Joans, Joseps i ases... n’hi ha a totes les cases!”, a càrrec del grup de teatre infantil de La CumprativaEls de L’Escenari”.

Escrita per Carles Casas i Bolet. Direcció: Carles Cases i Marta Nogués Folch.

Una família adinerada, uns senyors egocèntrics, uns/es fills/es arraconats i una majordoma amb dos dits i mig de front es veuran implicats en la desaparició en estranyes circumstàncies d’un Picasso…

Venda d’entrades: una hora abans de l’espectacle. Persones associades: 5 €. Socis menors de 10 anys: gratuït. Públic general: 10 €. ATENCIÓ: públic fins a 16 anys oferta 2x1 (2 entrades al preu d’1)

 

Nit, 22 h.- El Centre:

CICLE CINEMA A LA FRESCA “Alcarràs”

Català. 2022 120m drama 7 anys.

Durant generacions, la família Solé, cultiva una gran extensió de presseguers a Alcarràs, una petita localitat del Segrià. Però aquest estiu, potser és la seva última collita...

Probablement la millor pel·lícula de la història parlada, pensada i creada en català. Ós d'Or Festival de Berlín 2022. Festival de Málaga

 

DISSABTE, 9:

 

Vespre, 20:45 -Església parroquial:

CELEBRACIÓ DE SANT CRISTÒFOR

La Parròquia de Sant Llorenç celebra aquesta festivitat amb la BENEDICCIÓ DELS VEHICLES, la qual tindrà lloc en acabar la missa de vigília.

El trajecte que va des del carrer Pompeu Fabra fins a la plaça Immaculada, quedarà tancat al trànsit rodat, excepte en el cas dels vehicles que vulguin ser beneïts.

 

Nit, 21:30 h.-El Centre:

LA TARIMA GuatequeTown

Quatre músics intrèpids, amb un munt d'harmonies apretades i arriscades percussions, ens mostren una selecció de cançons de pop, country i rock dels 60s, 70s, 80s

 

Nit, 22 h. –La Cumprativa (terrassa):

FEM TERRASSA! CONCERT amb Guardafuegos

El grup vendrellenc segueix amb la gira de presentació del seu últim disc “Lo que tenga que ser” (Flufi Records, 2021). Efluvis del millor rock americà, el country i el folk amb les lletres de Rosendo Hernández. Cançons pròpies i d’altres artistes com Josh Rouse, Johnny Cash o Creedence Clearwater Revival. Venda anticipada d’entrades: Al bar de La Cumprativa o trucant al telèfon 620 86 01 99. A l’entrada, una hora abans de la festa.

Persones associades: 4 €. Públic general: 6 €.

 

DIUMENGE, 10:

 

Durant tot el dia a la piscina:

MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE

 

Nit, 22 h.- El Centre:

CINEMA A LA FRESCA “Una villa en la Toscana”

Regne Unit. 2020. 94 min. Comèdia dramàtica. 7 anys.

Un bohemi artista londinenc torna a Itàlia amb el seu fill per vendre la casa que van heretar de la seva difunta esposa. Però cap dels dos no esperava trobar a bonica vila en tan mal estat... Amb Liam Neeson i el seu fill real. Hi surt cinema a la fresca!

 

DILLUNS, 11:

 

Tarda, 18:30 h.-Piscina municipal:

TALLER DE DEFENSA PERSONAL

 

DISSABTE, 16:

 

Vespre, 20:30.-Jardins d’Oriol Martorell:

BERENAR DE LA GENT GRAN DE LLORENÇ

 

Nit, 21.30 h.-El Centre:

LA TARIMA Leiden

Banda de Sabadell que interpreta temes de rock amb una veu femenina càlida i la contundència d’una bateria i unes guitarres rockeres

 

DIUMENGE, 17:

 

Nit, 22 h.- El Centre:

CINEMA A LA FRESCA “El amor en su lugar”

Espanya. 2021. 103 min. Drama teatral. 7 anys.

Gener de 1942, 400.000 jueus de tota Polònia porten més d'un any confinats en un gueto de la ciutat. Malgrat tot, yn grup d’actors jueus interpreta una comèdia musical al Teatre Fémina en una gelada nit.

 

DISSABTE, 23:

 

Nit, 21 h.- La Cumprativa (terrassa):

6a FESTA BLANCA amb música d’ambient amb el grup Los Guateques de Rony Lomas i les seves cançons en directe dels anys 60-70 de Los Sírex, Los Mustang, Los Brincos, Dúo Dinámico, Camilo Sesto, Rafaella Carrá, Fórmula V...

Persones associades: 5 €. Públic general: 7 €

Per aconseguir taula cal apuntar-se al bar de La Cumprativa o trucant al telèfon 620 86 01 99.

 

Nit, 21:30 h.-El Centre:

LA TARIMA Carles Belda i Marina Ràfols

Oferiran un recital amb peces ara de l'un, ara de l'altra. Cançons d'autor, càntics de taverna i altres sorpreses, us convidaran a posar-vos a roda al llarg de la seva ruta.

 

DIUMENGE, 24:

 

Nit, 22 h.- El Centre:

CINEMA A LA FRESCA “El brindis”

França. 2020. 87 min. Comèdia. 7 anys.

Un jove neuròtic i hipocondríac està estancat en una crisi de maduresa. Comèdia divertida sobre l’amor i la vida.

 

DISSABTE, 30:

 

Tarda, 19 h.-La Cumprativa (sala Jovent):

EXPOSICIÓ Graons”, 13 propostes contemporànies. Els últims treballs realitzats des de la maduresa a través de diferents disciplines per 13 artistes contemporanis.

Un projecte de Ramon Sicart. Artistes: Jordi Abelló, Cristina Calderón, Ro Caminal, Vicent Carda, José Ferrero, Olga Olivera-Tabeni, Michael Kirkergaard, Isidre Manils, Antoni Marquès, Maria Plotnikova.

Horaris de l’exposició: 8, 9, 12, 13 i 14 d’agost, de 19 a 21 h. 31 de juliol, 10, i 11 d’agost, de 12 a 14 h. i de 19 a 21 h. Per visites concertades cal trucar al 629237560.

Fins el 14 d’agost. Entrada lliure

 

Nit, 21:30 h.- El Centre:

LA TARIMA Oclus

Rock amb temes propis en català i castellà, i versions de temes clàssics de diversos artistes i estils. Banda de rock enèrgica, vital i fresca i de caràcter empàtic.

 

DIUMENGE, 31:

 

Migdia 11:30 h.-La Cumprativa (vestíbul del teatre):

Venda anticipada d’entrades de “No et vesteixis per sopar” pels dies 11 i 12 d’agost

Persones associades: de 2/4 de 12 a 2/4 d’1

Públic en general: de 2/4 d’1 a la 1

A partir de l’1 d’agost:

https: //entrades.lacumprativa.cat/

A la taquilla, una hora abans de l’espectacle

Preus: 14 € socis, 18 € públic general

 

Nit, 22 h.-El Centre:

CINEMA A LA FRESCA “Delicioso”

França. 2021. 112 min. Comèdia dramàtica. 7 anys.

França 1789, just abans de la Revolució Francesa. Amb l’ajuda d’una dona inesperada, un xef acomiadat pel seu aristòcrata amo fundarà un dels primers restaurants de la història.

 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Diumenge, 10:Estanys de Fontargent, Estanhol i Estanys del Juclar des de la Vall d'Incles